Produkte të reja

 • IPL SHR Makinë për përtëritje të lëkurës IPL

  IPL SHR Makinë për përtëritje të lëkurës IPL

  Teknologjia më e fundit e IPL-SHR është zhvillimi i gjeneratës së tretë të sistemeve inteligjente të trajtimit të dritës së pulsit, duke përdorur teknologjinë e pulsit të përsosur OPT.Disa trajtime të ndryshme kombinohen së bashku me mënyra të ndryshme për të përmbushur kërkesat e klientëve.

 • Makinë lazer Q-Switched Nd Yag

  Makinë lazer Q-Switched Nd Yag

  Q-Switched Nd:YAG ka fuqi maksimale më të lartë dhe gjerësi pulsi në nivel nanosekonda.Melanina në qelizat e formuara melanofore dhe kutikula kanë kohë të shkurtër relaksimi të nxehtë.Ai mund të bëjë që granula të vogla të absorbuara në mënyrë selektive të energjisë (pigmenti i tatuazhit dhe melanina) të shpërthejnë menjëherë pa dëmtuar indet normale të rrethuara.Granulat e pigmentit të shpërthyer do të ekskretohen nga trupi përmes sistemit të qarkullimit të gjakut.

 • Sistemi i heqjes së qimeve me lazer me diodë me gjatësi vale 808 nm 755 nm 4064 nm

  Sistemi i heqjes së qimeve me lazer me diodë me gjatësi vale 808 nm 755 nm 4064 nm

  Lazeri me diodë Razorlase kombinon tre gjatësi vale prej 755 nm 808 nm 1064 nm, të cilat mund të arrijnë saktësisht dhe thellë gjëndrën e flokëve.Melanina në gjëndrën e flokëve do të thithë në mënyrë selektive dhe plotësisht energjinë e lazerit dhe do të nxehet.Përfundimisht, qeliza staminale e gjëndrës së flokëve do të dëmtohet.