Produk Anyar

  • IPL SHR Skin Rejuvenation Machine IPL

    IPL SHR Kulit Rejuvenation Mesin IPL

    Téknologi panganyarna tina IPL-SHR nyaéta pamekaran generasi katilu sistem perawatan lampu pulsa calakan, ngagunakeun téknologi pulsa anu sampurna. Sababaraha perlakuan anu béda digabungkeun sareng mode anu béda pikeun nyumponan paménta konsumén.

  • Q-Switched Nd Yag Laser Machine

    Q-Switched Nd Yag Laser Mesin

    Q-Switched Nd: YAG gaduh kakuatan puncak anu langkung luhur sareng lebar pulsa tingkat nanodetik. Melanin dina melanophore jeung sél kabentuk kutikula boga waktu rélaxasi panas pondok. Bisa langsung nyieun leutik selektif énergi diserep granules (tato pigmén jeung Melanin) blast tanpa injuring dikurilingan jaringan normal. Butiran pigmén anu ngabeledug bakal dikaluarkeun tina awak ngalangkungan sistem sirkulasi.

  • 808nm 755nm 4064nm Wavelengths Diode Laser Hair Removal System

    808nm 755nm 4064nm Panjang Gelombang Dioda Laser Hair Removal System

    Razorlase dioda laser ngagabungkeun tilu panjang gelombang 755nm 808nm 1064nm, nu bisa persis tur deeply ngahontal follicle bulu. Mélanin dina folikel rambut bakal sacara selektif sareng lengkep nyerep énergi laser sareng bakal dipanaskeun. Antukna, sél stém folikel rambut bakal ruksak.