Prezantimi i fabrikës

fabrika e sincoheren

Fabrika

Beijing Sincoheren S&T Development Co., Ltd. ndjek në mënyrë rigoroze ISO13485 për sistemin e tij të kontrollit të cilësisë për çdo produkt të prodhuar dhe të paketuar në fabrikën tonë.

Fabrika me mbi 2000 metra katrorë na lejon të prodhojmë dhe testojmë mirë pajisjet dhe pjesët tona të këmbimit bazë që nga furnizimi me energji elektrike, ekrani, dorezat, instalimi, qëndrueshmëria e makinës deri te paketimi i makinës.

Ju mirëpresim të vini dhe të vizitoni fabrikën tonë në kryeqytetin e Kinës, Pekin.

Shfaq dhomën

Salla e shfaqjes është veçanërisht e rinovuar sipas sistemit të klasës mjekësore.Jo vetëm shitjet, ju do të keni gjithashtu mbi 15 vjet përvojë dermatologe që ju ndihmojnë me demonstrimin dhe funksionimin dhe studimet klinike të pajisjeve tona profesionale.

Jo vetëm pajisjet, një shtrat trajtimi profesional, një dhomë takimesh dhe të gjitha pajisjet e disponueshme të nevojshme për trajtime janë gati që të vini dhe të shijoni pajisjet tona.

5cc00da92e248

Departamenti i R&D

Departamenti i R&D

Beijing Sincoheren e ka vënë gjithmonë R&D si forcën tonë kryesore konkurruese.

Mbi 20 inxhinierë me mbi 10 vjet përvojë në pajisjet e bukurisë, energjinë elektrike, fuqinë dhe diagramet etj. janë në dispozicion për projektet tuaja OEM/ODM.Jo vetëm që kanë përvojë të plotë, disa prej tyre kanë punuar në kompani lider si Luminues dhe Alma laser si inxhinierë kryesorë.

Ne jemi krenarë që jemi partneri juaj i biznesit tuaj.

Qendrat e shërbimit jashtë shtetit

Për të ofruar shërbime dhe mbështetje më efikase për shpërndarësit tanë në mbarë botën, Beijing Sincoheren ka hapur qendra lokale shërbimi në Evropë, SHBA, Australi dhe Hongkong.

Ju gjithmonë mund të kontaktoni me ne duke telefonuar qendrat tona të shërbimit për të planifikuar shërbimin për pajisjet dhe trajnimin tuaj.

Qendrat e shërbimit jashtë shtetit