Нови Продукти

 • IPL SHR Машина за подмладување на кожата IPL

  IPL SHR Машина за подмладување на кожата IPL

  Најновата технологија на IPL-SHR е развојот на нашата трета генерација на интелигентни системи за третман на пулсна светлина, користејќи OPT-совршена пулсна технологија.Неколку различни третмани се комбинираат заедно со различен режим за да се задоволат барањата на клиентите.

 • Ласерска машина со Q-Switched Nd Yag

  Ласерска машина со Q-Switched Nd Yag

  Q-Switched Nd:YAG има поголема максимална моќност и ширина на пулсот на ниво на наносекунди.Меланинот во клетките формирани од меланофор и кутикула имаат кратко време на топла релаксација.Може веднаш да направи мали селективно апсорбирани гранули од енергија (пигмент од тетоважа и меланин) да експлодираат без да ги повреди опкружените нормални ткива.Експлодираните пигментни гранули ќе се излачуваат од телото преку циркулаторниот систем.

 • 808nm 755nm 4064nm бранови должини Диоден ласерски систем за отстранување на влакна

  808nm 755nm 4064nm бранови должини Диоден ласерски систем за отстранување на влакна

  Диодниот ласер Razorlase комбинира три бранови должини од 755nm 808nm 1064nm, кои прецизно и длабоко можат да допрат до фоликулот на косата.Меланинот во фоликулот на косата селективно и целосно ќе ја апсорбира ласерската енергија и ќе се загрева.На крајот, матичните клетки на фоликулите на косата ќе бидат оштетени.