Produk Anyar

  • IPL SHR Skin Rejuvenation Machine IPL

    Mesin Rejuvenasi Kulit IPL SHR IPL

    Teknologi paling anyar saka IPL-SHR yaiku pangembangan sistem perawatan lampu pulsa cerdas generasi katelu, nggunakake teknologi pulsa sing sampurna OPT. Sawetara perawatan sing beda digabungake karo mode sing beda kanggo nyukupi panjaluk pelanggan.

  • Q-Switched Nd Yag Laser Machine

    Mesin Laser Nd Yag Q-Switched

    Q-Switched Nd:YAG nduweni daya puncak sing luwih dhuwur lan jembar pulsa tingkat nanodetik. Melanin ing sel melanofor lan kutikula duwe wektu istirahat panas sing cendhak. Bisa langsung nggawe granula cilik sing diserep energi kanthi selektif (pigmen tato lan melanin) jeblugan tanpa ngrusak jaringan normal sing diubengi. Butiran pigmen sing dijeblug bakal diekskresi saka awak liwat sistem sirkulasi.

  • 808nm 755nm 4064nm Wavelengths Diode Laser Hair Removal System

    808nm 755nm 4064nm Panjang Gelombang Diode Laser Hair Removal System

    Laser diode Razorlase nggabungake telung dawa gelombang 755nm 808nm 1064nm, sing bisa tekan folikel rambut kanthi tepat lan jero. Melanin ing folikel rambut bakal selektif lan rampung nyerep energi laser lan bakal dadi panas. Pungkasane, sel stem folikel rambut bakal rusak.