Видео

Вовед во компанијата

Вовед во компанијата

808nm Диодирана ласерска машина за отстранување на влакна

CO2 дробна ласерска машина

Q-вклучена nd yag ласерска машина

IPL SHR машина

Машина за замрзнување на маснотии „Кулплас“