Фабрички вовед

фабрика за синкохерен

Фабрика

Beijing Sincoheren S&T Development Co., Ltd. строго го следи ISO13485 за неговиот систем за контрола на квалитетот за секој производ произведен и спакуван во нашата фабрика.

Фабриката од над 2000 квадратни метри ни овозможува добро да ја произведеме и тестираме нашата опрема и основни резервни делови од напојувањето, екранот, рачките, инсталацијата, стабилноста на машината до пакувањето на машината.

Ве поздравуваме да дојдете и да ја посетите нашата фабрика во главниот град на Кина, Пекинг.

Прикажи соба

Изложбената сала е особено реновиран според медицинскиот систем.Не само продажбата, туку ќе имате и повеќе од 15 години искуство на дерматолози кои ќе ви помогнат со демонстрација и работа и клинички студии на нашата професионална опрема.

Не само опремата, креветот за професионален третман, сала за состаноци и сите потребни за третмани се подготвени за да дојдете и да уживате во нашата опрема.

5cc00da92e248

Оддел за истражување и развој

Оддел за истражување и развој

Пекинг Синкохерен секогаш го ставаше истражувањето и развојот како наша основна конкурентна сила.

Над 20 инженери со над 10 години искуство на опрема за убавина, електрична енергија, моќност и дијаграми итн. се достапни за вашите OEM/ODM проекти.Не само што се целосно искусни, некои од нив работеа во водечки компании како Luminues и Alma ласерите како главни инженери.

Горди сме што сме ваш партнер на вашиот бизнис.

Странски сервисни центри

За да понуди поефикасни услуги и практична поддршка за нашите дистрибутери ширум светот, Beijing Sincoheren отвори локални сервисни центри во Европа, САД, Австралија и Хонгконг.

Секогаш можете да стапите во контакт со нас со повикување на нашите сервисни центри за да закажете сервис за вашата опрема и обука.

Странски сервисни центри