Monaliza 10600nm Co2 laser fractional mesin mbusak bekas

Monaliza 10600nm Co2 laser fractional mesin mbusak bekas

2023 mesin laser co2 pecahan paling apik kanggo didol, hubungi produsen mesin rejuvenasi kulit kanggo info liyane.


Detail Produk

mesin laser fraksi co2 (1)

Prinsip Perawatan

Teori photothermy selektif lan dekomposisi minangka ukuran saka photothermy tradisional.Nggabungake manfaat perawatan invasif lan non-invasif, piranti laser fraksional CO2 nduweni efek curative sing cepet lan cetha, efek samping cilik lan wektu pemulihan sing cendhak. Perawatan karo laser CO2 nuduhake tumindak ing kulit kanthi bolongan mikro;telung wilayah kalebu desquamation termal, koagulasi termal lan efek termal dibentuk.Serangkaian reaksi biokimia bakal kedadeyan ing kulit lan ngrangsang kulit kanggo marasake awak dhewe.Kulit firming, tendering lan efek mbusak titik colored bisa ngrambah.Wiwit perawatan laser pecahan mung nutupi bagean saka jaringan kulit lan makro-bolongan anyar ora bakal tumpang tindih.Mangkono, bagean saka kulit normal bakal dilindhungi undhang-undhang, sing cepet pulih.

mesin laser fraksi co2 (2)

Aplikasi saka Scope

CO2Laser (10600nm) dituduhake kanggo digunakake ing aplikasi bedhah sing mbutuhake ablasi, penguapan, eksisi, sayatan, lan koagulasi jaringan alus ing dermatologi lan operasi plastik, operasi umum.
Dermatologi, Bedah Plastik lan Prosedur Bedah Umum
Laser resurfacing kulit
Perawatan saka furrows lan wrinkles
Ngilangi tag kulit, keratosis aktinik, bekas kukul, keloid, tato, telangiectasia, karsinoma sel skuamosa lan basal, kutil lan pigmentasi sing ora rata.
Perawatan kista, abses, wasir lan aplikasi jaringan alus liyane.
Blepharoplasty
Persiapan situs kanggo transplantasi rambut
Pemindai pecahan kanggo perawatan kerut lan resurfacing kulit.

mesin laser fraksi co2 (3)

Parameter teknis

Panjang gelombang laser 10.6µm
Daya rata-rata laser CW: 0-30W; SP: 0-15W
Daya puncak laser CW: 30W; SP: 60W
Handpiece perawatan Handpiece scanning(f50mm)handpiece bedah(f50mm,f100mm)handpiece ginekologi(f127mm)
Ukuran titik 0,5 mm
Area scanning Min: 3mmX3mm;Max: 20X20mm
Layar LCD 12,1 in
Daya beam ngarahake <5mW
Ngarahake dawa gelombang sinar 635nm
Dimensi (ora kalebu Lengan Artikulasi, L × W × H) 460mm × 430mm × 1170mm
Bobot 65 Kg
Input 800VA

mesin laser fraksi co2 (4)

Kaluwihan produk

1.Gold Standard CO2 dandan Kulit lan Ginekologi
2.Multiple Perawatan Tips kanggo kabutuhan beda
3.Intelligent lan loropaken Operation Interface
4.Lima basa opsional kanggo Pangguna global
5.Sistem tes otomatis otomatis kanggo kahanan sing ora normal

mesin laser fraksi co2 (5)

 

Hubungi Kita Saiki!

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: