Kabar

  • Very conservative laser resurfacing at Topsincoheren.

    Resurfacing laser banget konservatif ing Topsincoheren.

    Mung siji sesi! Ilmu kulit: Laser nyedhiyakake pemanasan sing dikontrol HSP utawa protein kejut panas. Iki minangka kauntungan utama tinimbang microneedling. Ing kontras aku nggunakake microneedling nalika aku DON"T pengin panas ing epidermis / dermis - mikir pangiriman tamba jero. Panas nyebabake remodelling kolagen sing efektif. Pilihan laser: CO2. pecahan. Digunakake 3 setelan beda. Ing urutan ing ...
    Waca liyane
  • What’s the Microneedling?

    Apa Microneedling?

    Microneedling minangka perawatan sing apik kanggo nyuda kukul, bekas kukul lan hiperpigmentasi. Proses kasebut ningkatake pertumbuhan kolagen anyar ing kulit sampeyan, nyengkuyung kulit supaya bisa waras dhewe, nyuda tampilan es pick, boxcar, lan bekas kukul sing gulung. Kanthi Winter minangka wektu sing tepat kanggo miwiti Microneedling Topsincoheren menehi hadiah diskon 20% kanggo Perawatan Wajah Advance ing Novem iki ...
    Waca liyane
  • LASER HAIR REMOVAL!

    LASER HAIR REMOVAL!

    Platform Penghapusan Rambut laser dioda 808 dikembangake adhedhasar kemajuan paling anyar babagan obat estetika lan teknologi LASER. Iku negara-saka-saka-gambar 810nm laser diode nyawiji ing daya piranti siji lan kacepetan sing ngijini kita kanggo nindakake pangobatan Highly efektif ing wektu kurang. Sistem revolusioner teknologi 3 ing 1 tegese kabeh jinis pasien bisa diobati tanpa watesan ...
    Waca liyane
  • This time, I will explain how to remove hair.

    Wektu iki, aku bakal nerangake carane mbusak rambut.

    Cara mbusak rambut kira-kira dipérang ・ Photoepilation ・ Laser hair removal medis ・ Pencabut rambut jarum Bisa dipérang dadi telung jinis. Mekanisme mbusak rambut kanggo fotoepilasi lan mbusak rambut laser medis pancen padha. Kanthi mencorong cahya sing bereaksi karo pigmen sing disebut melanin ing oyod rambut, ngrusak jaringan pertumbuhan rambut lan mbusak rambut. Senajan mek...
    Waca liyane
  • What is IPL laser?

    Apa laser IPL?

    Laser IPL minangka intense pulsed light (IPL) sing paling kuat kanggo nambani pigmen, lesi vaskular & kulit kukul. Mung 1-3 sesi laser IPL nambah tampilan bintik-bintik umur, karusakan srengenge, lesi pembuluh darah, rosacea lan bintik-bintik. Iki mbantu nambah warna kulit lan anti-tuwa. Laser IPL duwe asil IPL paling cepet * Pembersihan ing sesi 1-3, dibandhingake karo sesi 4-5 kanthi saingan ...
    Waca liyane
  • What is Acne Clearance?

    Apa iku Acne Clearance?

    Perawatan laser IPL canggih iki target bakteri ing kulit sing nyebabake kukul. Reaksi foto-dinamis dumadi, sing kanthi selektif ngrusak bakteri kasebut. Kanthi perawatan berturut-turut, tingkat karusakan kukul bisa dadi luwih gedhe tinimbang pertumbuhan bakteri, nyebabake nyuda lesi sing inflamasi lan malah nyegah parut luwih lanjut. Yen kepikiran kanggo mlebu ...
    Waca liyane
  • Topsincoheren Team Learning Sharing Session

    Topsincoheren Team Learning Session Sharing

    Departemen Perdagangan Internasional Beijing Sincoheren nganakake ijol-ijolan lan komunikasi pembelajaran interaktif patang dina. Saben uwong melu aktif, sinau bebarengan lan maju bebarengan. Sinau + sharing + landing. Yen sampeyan tetep, sampeyan bakal nemokake prabédan gedhe. Kabeh mitra Firewolf bakal kerja keras lan ngupayakake latihan, sinau lan kerja, supaya bisa nganggep ...
    Waca liyane
  • Topsincoheren star machine – 755 Sinco-Alex Yag laser machine

    mesin lintang Topsincoheren - 755 mesin laser Sinco-Alex Yag

    Desain paling anyar kanggo klinik sampeyan! Ningkatake latihan nganggo mesin laser Advanced Sinco-Alex Yag kita kanthi Panjang Gelombang 755nm&1064nm. menehi fleksibilitas bisnis sampeyan ing perawatan karo teknologi dawa gelombang 755nm lan 1064nm ngluwihi mbusak rambut lan ngidini sampeyan nambani kerut, lesi pigmen entheng lan lesi pembuluh darah. Fleksibilitas kasebut bisa nyebabake penghasilan anyar lan nambah ROI sampeyan.
    Waca liyane
  • Microdermabrasion

    Mikrodermabrasi

    Dermabrasi berlian nawakake asil sing padha karo dermabrasi kristal tradisional nalika uga cocog kanggo jinis kulit sing luwih sensitif. Iki minangka prosedur refinishing kulit non-bedah sing nggunakake kepala berlian sing steril kanggo ngrusak lapisan ndhuwur kulit kanthi alon, banjur mbusak partikel bebarengan karo rereget lan kulit mati. Microdermabrasion biasane digunakake kanggo: * Deep cleanse/exfoliation. * Ora sampurna...
    Waca liyane
  • kuma shape X

    kuma wangun X

    kuma wangun X Piranti Disetujui dening FDA kanggo efektifitas lan safety ing Perawatan saka: Localized Lemak Cellulitis Body Remodeling 4 ing 1 TECHNOLOGIES Infrared Radiofrequency Roller Pijet Vacumtherapy Area sing kita bisa nambani Abdomen Flanks Thighs Glute us Nunggang celana Keuntungan 1. Non-inv ...
    Waca liyane
  • Sincoherent newest uplated product – 5D Hifu

    Produk uplated paling anyar sing sincoherent - 5D Hifu

    Hifu minangka siji-sijine prosedur non-invasif sing diresiki FDA sing ngangkat lan ngencengi gulu, dagu lan alis, lan nambah garis lan kerut ing dhadha. Hifu nggunakake energi ultrasonik sing wis diuji wektu kanggo ngangkat lan ngencengi kulit kanthi alami - tanpa operasi utawa downtime. Cara Kerja: Iki minangka alat pengelupasan mikro ing omah! Sampeyan ngerti ngendi aku tresna - garis cilik ing ndhuwur lambe. Moisturizes, nganyari maneh ...
    Waca liyane
  • Does Coolplas really work for double chin? Yes it does! Define your jawline with Coolplas!

    Apa Coolplas bisa digunakake kanggo dagu ganda? Ya iku! Netepake jawline karo Coolplas!

    Latihan dagu dobel ora bisa, nanging Skin possible duwe perawatan medis non-bedah. Coolplas! Coolplas minangka perawatan medis sing ngilangi lemak ing ngisor dagu lan meh ing endi wae. Efektif Non-bedah Ora ana jarum Ngancurake sel lemak Minimal downtime Disetujui FDA Kepiye cara kerja Coolplas? Iki nggunakake pendinginan sing dikontrol kanggo ngilangi lemak bandel sing angel diowahi, sanajan ...
    Waca liyane