Warta

  • Very conservative laser resurfacing at Topsincoheren.

    Resurfacing laser pisan konservatif di Topsincoheren.

    Hiji sési ngan! Élmu kulit: Laser nyadiakeun pemanasan dikawasa upregulating HSP atawa protéin shock panas. Ieu kaunggulan utama leuwih microneedling. Sabalikna kuring nganggo microneedling nalika kuring henteu hoyong panas dina épidermis / dermis - pikirkeun pangiriman ubar anu jero. Panas hasilna remodelling kolagén éféktif. Pilihan laser: CO2. Fractional. Dipaké 3 setélan béda. Dina urutan dina ...
    Maca deui
  • What’s the Microneedling?

    Naon Microneedling?

    Microneedling mangrupikeun perlakuan anu saé pikeun ngirangan jarawat, parut jarawat sareng hiperpigmentasi. Prosésna ngamajukeun tumuwuhna kolagén anyar dina kulit anjeun, nyorong kulit anjeun nyageurkeun sorangan, ngirangan penampilan és pick, boxcar, sareng parut jarawat anu ngagulung. Kalayan Usum Usum mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngamimitian Microneedling Topsincoheren masihan anjeun diskon 20% kanggo Perawatan Wajah Advances Nopémber ieu ...
    Maca deui
  • LASER HAIR REMOVAL!

    LASER Cabut bulu!

    The 808 diode laser Hair Removal platform dimekarkeun dumasar kana kamajuan panganyarna dina ubar estetika jeung téhnologi LASER. Éta mangrupikeun laser dioda 810nm canggih anu ngahijikeun dina kakuatan sareng kecepatan alat tunggal anu ngamungkinkeun urang ngalaksanakeun perawatan anu épéktip dina waktos anu langkung sakedik. Sistem revolusioner téknologi 3 dina 1 hartosna yén sagala jinis pasien tiasa diubaran tanpa watesan ...
    Maca deui
  • This time, I will explain how to remove hair.

    Kali ieu, kuring bakal ngajelaskeun kumaha carana nyabut bulu.

    Métode panyabutan bulu kasarna dibagi ・ Photoepilation ・ Médis laser panyabutan bulu ・ jarum panyabutan bulu Ieu bisa dibagi kana tilu jenis. Mékanisme panyabutan rambut pikeun photoepilation sareng panyabutan bulu laser médis dasarna sami. Ku cahaya caang anu ngaréaksikeun sareng pigmén anu disebut mélanin dina akar rambut, éta ngarusak jaringan pertumbuhan rambut sareng ngaleungitkeun rambut. Sanajan mec ...
    Maca deui
  • What is IPL laser?

    Naon laser IPL?

    Laser IPL mangrupikeun lampu pulsa intens (IPL) anu paling kuat pikeun ngubaran pigmén, lesi vaskular & kulit jarawat. Dina ngan 1-3 sesi IPL laser ngaronjatkeun penampilan bintik umur, karuksakan panonpoé, lesions vascular, rosacea jeung freckles. Ieu ngabantuan ningkatkeun complexion sareng anti sepuh kulit. IPL laser boasts hasil IPL panggancangna * Clearance dina 1-3 sesi, dibandingkeun 4-5 sesi kalawan compe ...
    Maca deui
  • What is Acne Clearance?

    Naon Acne Clearance?

    Perawatan laser IPL canggih ieu nargétkeun baktéri dina kulit anu nyababkeun jarawat. Réaksi foto-dinamis lumangsung, anu sacara selektif ngancurkeun baktéri sorangan. Kalayan perawatan anu berturut-turut, laju karusakan jarawat tiasa langkung ageung tibatan pertumbuhan baktéri, nyababkeun pangurangan lesi anu radang sareng bahkan nyegah parut salajengna. Lamun pikiran slipping kana ...
    Maca deui
  • Topsincoheren Team Learning Sharing Session

    Topsincoheren Tim Learning Sharing Sidang

    Dinas Perdagangan Internasional Beijing Sincoheren ngalaksanakeun bursa pembelajaran interaktif opat dinten sareng komunikasi. Sarerea aktip ilubiung, diajar babarengan jeung progresses babarengan. Diajar + babagi + badarat. Lamun lengket eta, anjeun bakal manggihan bédana badag. Sadaya mitra Firewolf bakal kerja keras sareng bakti diri pikeun latihan, diajar sareng damel, supados aranjeunna tiasa leres-leres nganggap ...
    Maca deui
  • Topsincoheren star machine – 755 Sinco-Alex Yag laser machine

    mesin béntang Topsincoheren - 755 mesin laser Sinco-Alex Yag

    Desain panganyarna kami pikeun klinik anjeun! Ningkatkeun prakték anjeun sareng mesin laser Advanced Sinco-Alex Yag kami kalayan Panjang Gelombang 755nm&1064nm. Éta masihan versatilitas bisnis anjeun dina pengobatan sareng téknologi panjang gelombang 755nm sareng 1064nm kami ngalangkungan panyabutan rambut pikeun ogé ngantepkeun anjeun ngubaran kedutan, lesi pigmén benign sareng lesi vaskular. Kalenturan éta tiasa nyababkeun pendapatan énggal sareng ningkatkeun ROI anjeun.
    Maca deui
  • Microdermabrasion

    Microdermabrasion

    Inten dermabrasion nawiskeun hasil anu sami sareng dermabrasion kristal tradisional bari ogé cocog pikeun jinis kulit anu langkung sénsitip. Ieu prosedur refinishing kulit non-bedah anu ngagunakeun huluna inten steril pikeun gently abrade lapisan luhur kulit, teras miceun partikel babarengan jeung sagala kokotor jeung kulit paéh. Microdermabrasion ilaharna dipaké pikeun: * Deep cleanse / exfoliation. * Teu sampurna...
    Maca deui
  • kuma shape X

    bentukna X

    kuma bentukna Alat X Disatujuan ku FDA pikeun efektivitas sarta kaamanan dina Treatment of: Localized Fat Cellulitis Remodeling Awak 4 di 1 TECHNOLOGIES Infrabeureum Radiofrequency Roller Pijat Vacumtherapy Wewengkon nu urang bisa ngubaran beuteung Flanks Thighs Glute kami Tunggang calana Mangpaat 1. Non-inv ...
    Maca deui
  • Sincoherent newest uplated product – 5D Hifu

    Produk uplated panganyarna Sincoherent - 5D Hifu

    Hifu mangrupakeun hiji-hijina prosedur non-invasif FDA-dibersihkeun nu lifts na tightens beuheung, gado jeung halis, sarta ngaronjatkeun garis tur wrinkles dina dada. Hifu ngagunakeun énergi ultrasonik anu diuji ku waktos pikeun ngangkat sareng ngetét kulit sacara alami - tanpa bedah atanapi downtime. Kumaha Gawéna: Ieu mangrupikeun alat pengelupasan mikro di bumi! Anjeun terang dimana Abdi bogoh eta - garis leutik luhureun biwir kuring. Moisturizes, pembaharuan ...
    Maca deui
  • Does Coolplas really work for double chin? Yes it does! Define your jawline with Coolplas!

    Naha Coolplas tiasa dianggo pikeun gado ganda? Sumuhun éta! Nangtukeun jawline anjeun kalawan Coolplas!

    Latihan gado ganda teu hasil, tapi Skin mungkin boga perlakuan médis non-bedah nu ngalakukeun. Coolplas! Coolplas mangrupikeun pangobatan médis anu ngabébaskeun gajih handapeun gado sareng ampir dimana waé. Éféktif Non-bedah Taya jarum Ngancurkeun sél gajih Minimal downtime FDA-Disatujuan Kumaha carana Coolplas jalan? Éta ngagunakeun pendinginan anu dikontrol pikeun ngaleungitkeun lemak bandel anu sesah dirobih, bahkan ...
    Maca deui