Warta

  • Paket rejuvenation kulit pamungkas

    Mesin microneedling frekuensi radio muka sareng beuheung pinuh Perlakuan ieu ngabantosan merangsang kolagén sareng elastin sareng ngahasilkeun jaringan serat anyar tina 5 lapisan di handapeun permukaan kulit, ngahasilkeun kulit énggal, kolagén énggal, elastin sareng dasarna ngeusian daérah anu diadu ku merangsang énggal. sél kulit.Ogé mantuan pikeun tighten kulit, smoothes garis-garis halus jeung wrinkles, ngurangan hormon ...
    Maca deui
  • Laser Hair removal is the BEST when it comes to permanent hair reduction. ⠀

    Laser panyabutan Bulu teh pangalusna lamun datang ka réduksi bulu permanén.⠀

    Di handap ieu eupan balik customer urang Sincoheren 755nm alexandrite laser⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kami untung boga mesin laser kelas médis di klinik.Ieu ngandung harti yén urang tiasa ngubaran sagala jinis kulit ti jalma anu boga warisan Inggris/Irlandia nepi ka nu boga warisan Italia/India/Afrika.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Urang ogé untung boga 2 pilihan cooling béda;cryogen jeung zimmer a.Duanana...
    Maca deui
  • 808nm Diode Laser Hair Removal

    808nm dioda laser panyabutan bulu

    Bulu raray anu kaleuleuwihan sering janten masalah anu teu dihoyongkeun di awéwé.Naha anjeun kakurangan tina kamekaran rambut dina gado, dina beuheung atanapi dina sideburns sareng biwir luhur sareng anjeun badé ngaleungitkeun ieu?Mimitian perlakuan laser éféktif kiwari!Kalayan panyabutan rambut laser dina raray, urang sering ningali hasil saatos hiji perlakuan.Unggal rambut sacara efektif diurus sabab laser ngaluarkeun sadaya énergi dina gesekan ...
    Maca deui
  • Are you still shamed of Ance?

    Naha anjeun masih éra ku Ance?

    Naha anjeun masih milarian cara anu leres pikeun ngaleungitkeun Jerawat? Tong hariwang.Urang tiasa ngabantosan anjeun!IPL mantuan kalawan jerawat ku suppressing jumlah Propionibacterium sarta inhibiting sékrési kelenjar sebaceous.Peta termal na ogé tiasa nyepetkeun resolusi peradangan ogé.RF Microneedling RF Microneedling tiasa ngarangsang perbaikan kulit, sedengkeun frekuensi radio di jero tiasa ngahambat kamekaran ...
    Maca deui
  • What is the difference between the Sincosculpt Neo and the regular Sincosculpt machine?

    Naon bedana Sincosculpt Neo sareng mesin Sincosculpt biasa?

    Terapi Kombinasi SincoSculpt Neo + Ems Tone pikeun Lipolisis Non-Invasif, Hipertrofi / Hiperplasia, Drainase Limfatik Pengetatan Kulit hiji perlakuan sami sareng 20,000 crunches!Hiji 30 menit perlakuan téh kawas ngalakukeun 20.000 squats Meunang endah pisan!Hasil rampasan saatos 1 bulan anu nangtang dina 1 taun!Latihan langkung pinter sareng kéngingkeun hasil anu anjeun jaga ...
    Maca deui
  • Have you tried Inner ball roller machine yet?

    Dupi anjeun nyobian mesin roller bal jero?

    Mesin roller bal jero nyaéta perlakuan mékanis non-invasif anu pohara efektif dina ngubaran cellulite sareng nyababkeun ngirangan gajih.Perlakuan mesin roller bal Batin nganteurkeun lima épék positip: Ningkatkeun Sirkulasi Darah pikeun Selulit- sareng Ngurangan Lemak Ngaronjat Kakuatan Kulit sareng Nada Otot Regenerasi Sél Kulit Limfatik Drainase Pain Relief (ku ...
    Maca deui
  • Sinco-Alex Alexandrite laser – Optimal Laser Hair Removal results and client satisfaction

    Sinco-Alex Alexandrite laser - Hasil Optimal Laser Hair Removal jeung kapuasan klien

    Salah sahiji faktor konci pikeun hasil Laser Hair Removal optimal sareng kapuasan klien nyaéta alat anu dianggo.Kami nganggo laser Sinco Alex-Yag sabab dipeunteun pangluhurna dina kapuasan klien.Naha anjeun terang yén alat ieu ogé tiasa ngubaran masalah anu sanés?Perawatan laser Sinco Alex-Yag: Rambut anu teu dihoyongkeun Lesi vaskular Port noda anggur Hemangioma Telangiectasia Kemerahan difus Danau vena Vena leg Lesi Pigméntasi W...
    Maca deui
  • Teu boga waktu pikeun latihan?Urang mantuan Anjeun latihan!

    Bosen kaleungitan beurat?Dina spa Anjeun konsumén bisa ngagolér leungit gajih!Di masarakat modern, obesitas janten serius sabab pakait sareng hasil kaséhatan fisik goréng di AS jeung sakuliah dunya, kaasup diabetes tipe 2, panyakit jantung, stroke, hipertensi, koléstérol LDL High, sarta pegatna kolagén ngabalukarkeun stretch mark dina kulit ogé.Résiko naékna kaleuwihan beurat tétéla detr ...
    Maca deui
  • Body Sculpting Treatments

    Perlakuan Sculpting awak

    ▪️FAT FREEZING CRYOLIPOLISIS - Coolplas Ieu mangrupikeun solusi non-invasif pikeun ngaleungitkeun gajih anu nekad.Mesin ngagunakeun pad katirisan khusus anu narik gajih kana handpiece, nyiptakeun sensasi narik anu teu nyeri;Daérah anu dirawat: Beuteung, Flank, pingping, gado, tonggong, leungeun, gulungan pisang (handapeun imbit).▪️CAVITATION - Bentuk Kuma Perlakuan ngirimkeun gelombang ultrasonik pikeun megatkeun fa ...
    Maca deui
  • HIFU! This the “non surgical face lift “

    HIFU!Ieu teh "non-bedah face lift"

    HIFU!Ieu mangrupikeun énergi ultrasonik anu diuji waktos pikeun ngangkat sareng nyegerkeun kulit sacara alami tanpa bedah, ngabantosan anjeun ngahontal tampilan anu langkung seger, langkung ngora ti halis dugi ka dada anjeun!Tingali 5 taun langkung ngora, aranjeunna nyebat Ieu "angkatan raray non-bedah" Perawatan ieu dianggo di langkung ti 90 nagara pikeun ngangkat kulit dina beuheung, handapeun gado, sareng dina halis, ogé pikeun ningkatkeun penampilan li. ..
    Maca deui
  • What is the Inner ball roller machine?

    Naon mesin roller bal jero?

    Naon mesin roller bal jero?Instrumén roller bal jero nyaéta alat anu motong-ujung, alat ngawangun awak anu diakui sacara global.Ngagunakeun komprési mikro-Geter inovatif pikeun ngaronjatkeun drainase limfatik, ngaronjatkeun sirkulasi getih, ngaronjatkeun cellulite, ngurangan cellulite, sabalikna tanda sepuh, udar otot jeung perlakuan detoxification.Éta tiasa dianggo dina raray sareng awak.Paling p...
    Maca deui
  • Happy Chinese New Year – Topsincoheren Team

    Wilujeng Taun Anyar Cina - Tim Topsincoheren

    Dear customer hargana, Punten dicatet yén urang bakal ngamimitian libur urang pikeun Taun Anyar Cina ti 31 Januari nepi ka 6 Pébruari Kami nyarankeun Anjeun nempatkeun pesenan sateuacanna, sarta kami bisa ngatur prosés pre-produksi sasuai.Punten hubungi perwakilan penjualan kami pikeun masalah naon waé dina waktos ieu.Hapunten tina kasulitan anjeun!Salam hormat, Tim Topsincoheren
    Maca deui