O le a le mea e fa'aoga ai le laser diode?

O le a le mea e fa'aoga ai le laser diode?

Diode Laser Therapy System e saogalemu ma tumau mo le aveeseina o lauulu.

Faatasi ai ma se galu umi o le 808nm, Diode Laser Therapy System e ulu i totonu o le paʻu ma le loloto o le 2.5mm.O a'afiaga e ufiufi ai fulufulu lauulu i tulaga eseese ma loloto eseese.

Fa'ata'ape'apeina i lauulu follices stromalcells, melanin o le a faʻafeiloaʻi i lauulu lauulu i le faagasologa o le tuputupu ae o lauulu.Melanin e mauoa i le epithelium follile lauulu, papilla lauulu, ma lauulu cortex.O le Melanin e faʻafefeteina le malosi o le laser ma o le malosi na gaosia e vave ona fausia ai le vevela maualuga i le lotoifale, lea e faʻaleagaina ai fuga o lauulu ma lauulu, faʻalavelave ma faʻaumatia le tuputupu aʻe o lauulu.

O le malosi o le laser e foliga mai e faigofie ona mitiia e le melanin i lau lauulu ma le hemoglobin i le papilla dermal vaʻa, ona maua ai lea o aafiaga photothermal.A o'o ina maualuga le vevela o fu'a o lauulu i se tulaga fa'apitoa, na tupu le fa'alauteleina o le vevela i le fuga o lauulu e gau ai sela melanin ma tulei i fafo mai pores o lauulu e ausa.

I le taimi lava e tasi, ua faʻaleagaina vaʻa papilla dermal ona o le faʻamalosia o le hemoglobin.I lalo o galuega fa'alua i luga, o le a ausia lelei le aveeseina o lauulu.

O le a le mea e fa'aaogaina e le laser diode?cid=11


Taimi meli: Apr-18-2021