E iai se aafiaga leaga ile tino ile aveeseina ole lauulu ile fa'aaogaina ole 808nm Diode Laser Hair Removal Machine?

E iai se aafiaga leaga ile tino ile aveeseina ole lauulu ile fa'aaogaina ole 808nm Diode Laser Hair Removal Machine?

I le avea ai ma Laser Beauty Machine Manufacturer, ou te manaʻo e taʻu atu ia te oe o le faʻaogaina o meafaigaluega matagofie laser e leai se tiga ma saogalemu.

O le lalelei o le laser o se auala fou lalelei lea na faʻaalia i tausaga talu ai nei.Afai e faʻafefeina i se aofaʻi talafeagai o le moli laser, o le paʻu e maʻaleʻale ma lamolemole.E pei o le togafitiga o siama, sputum uliuli, togi tausaga, aveesea lauulu, aveesea o maanuminumi mata.O le lalelei laser e lauiloa ona e leai se tiga, saogalemu ma faʻatuatuaina.

O le meafaigaluega matagofie leisa e maua ai le malosi maualuga, taulai tonu, malamalama monochromatic ma se mana tu'i, lea e gaosia ai le vevela maualuga i le lotoifale e ala i le galue i luga o le tino o le tagata, ma aveesea pe faʻaumatia ai le aano o loʻo taulaʻi;e mafai ona togafitia fa'ama'i pa'u Vascular ta'itasi ma fa'ama'i.

O le tele o togafitiga laser: o le tele o ituaiga masini laser, o lo'o fa'afefiloi le maketi matagofie, o pisinisi ta'ita'i ma tagata su'esu'e lalelei e le iloa pe fa'afefea ona filifili meafaifaaili laser.

Tulaga lelei o meafaigaluega laser: faʻaitiitia le toto, faʻaitiitia le tiga, puʻupuʻu tiga, maualuga le lelei o le taotoga, taimi puupuu o taotoga, faʻaitiitia maʻila, faʻaitiitia le toe foʻi mai, le faʻaogaina lelei, leai se manaʻoga e taofi le galuega, le tele o faʻamaʻi pipisi, le taua tele o togafitiga, maualuga tupe maua i tupe teu faafaigaluega.

O ituaiga eseese o lasers ma galu eseese e eseese nofoaga o togafitiga ma faailoga.A tele ituaiga, filifili e fa'aeteete.O le mea e sili ona taua o le i ai o vailaʻau saʻo.E i ai lava le tasi mo oe.

Ia, o le folasaga i le "Talosaga o le Laser Beauty Equipment" o lo'o muamua iinei!

808nm Diode Laser Ave'esea Laulu Masini

808nm Diode Laser Ave'esea Laulu Masini

O lea la, e iai se aafiaga leaga i le tino o le depilation ma le 808nm Diode Laser Hair Removal Machine?

O le masini e aveese ai lauulu e le afaina ai fua toto

O le mea moni, o le iloaina o sina mea itiiti e uiga i le masini e aveese ai lauulu, e le mafai ona aveese lauulu mai le afaina o toto toto.E fesoʻotaʻi lenei mea ma le faʻavae o le epilator.

Leisa lauulu aveesea e faavae i luga o le mataupu faavae o le thermodynamics filifilia.O le ave o le moli o le a ulu atu i luga o le paʻu ma mulimuli ane faʻafefe e le lauulu lauulu.E ala i le faʻaaogaina o le malosi o le laser, o le a faʻaumatia le follicle o lauulu, ma o le a le toe faʻafouina le lauulu umi e aunoa ma le faʻaleagaina o le pito.Tisu ma pa'u.Faigofie ma le le mafaufau o le laser o le a faʻasaʻoina le malosi o le malamalama, ma o le melanin i totonu o le lauulu e faʻafefe ai le malosi o le malamalama, ma faʻaumatia ai le lauulu lauulu, ma e le toe tupu le lauulu.E taua tele le na o le malosi o le laser e galue i luga o le melanin, o le isi o le a le aoga, o le paʻu, toto toto, o nei mea e le uliuli, ioe, o le a leai se aafiaga, seʻi vagana o le paʻu uliuli, o le laser o le a afaina, ia faamatala atu i tagata uma ou te malamalama i ai.

O le mea lea, o le malosi laser e le faʻafefeina e le paʻu ma e le faʻafefeina e alatoto, o lea e le afaina ai i latou.E le gata i lea, o le aveeseina o lauulu laser e sili ona lelei i tulaga o le aʻafiaga, tumau, saogalemu ma isi.I le taimi nei, o falemaʻi ma fale lalelei o loʻo faʻaumatia uma lauulu.

E lelei pea le aveeseina o lauulu laser mo le tele o tagata.O le afaina o le aveeseina o lauulu i lenei auala e laʻititi ma e mafai ona tausia mo se taimi umi, ae ua matou i ai iinei e faʻamanatu i le toʻatele o tagata gasegase ma uo e filifili le laser hair removal.A e i ai, e tatau ona e alu i se falemaʻi masani e aloese ai mai ni faʻafitauli leaga ona o le faʻaogaina le tatau o le mea faigaluega.

O loʻo i ai foi i la matou kamupani le Diode Laser Machine Monaliza i luga o le faʻatau, faʻafeiloaʻi e feutagai.


Taimi meli: Apr-18-2021