Hva er forskjellen mellom RF Beauty og Laser Beauty?

Hva er forskjellen mellom RF Beauty og Laser Beauty?

Som en Laser Beauty Machine Produsent, del med deg.De to prinsippene er helt forskjellige.Radiofrekvenskosmetologi er hovedsakelig basert på oppstramming, og den kan også fremme lokal pigmentabsorpsjon og metabolisme gjennom termiske effekter.Derfor oppdaget noen mennesker at huden deres ble hvit og øm etter å ha utført RF-skjønnhet.Men generelt er RF-skjønnhet hovedsakelig basert på hudoppstrammingsbehandling.Radiofrekvens er ikke lys.Radiofrekvens (RF) er en forkortelse for Radio Frequency.Det er en forkortelse for høyfrekvente elektromagnetiske vekselstrømbølger.Radiofrekvens er en lav-bivirkningsbehandling for hudfotoaldring, og den er ikke-invasiv og veldig trygg.RF-cellulittfjerningsmaskinen varmer opp målvevet i huden elektrisk, men denne typen elektrisk oppvarming er fullstendig kontrollerbar og kan påvirke de strukturelle endringene i huden.Samtidig endres også lengden på kollagenet for å regenerere kollagen og effektivt forbedre fine linjer og rynker for å forbedre ansiktskonturene.

Picosecond laser tatoveringsfjerningsmaskin

Picosecond laser tatoveringsfjerningsmaskin

For laserskjønnhet tilhører laseren en enkelt bølgelengde, som virker på menneskelig vev og genererer høy varme lokalt, for å oppnå formålet med å fjerne eller ødelegge målvevet.Målvevet absorberer forskjellige vev og produserer forskjellige biologiske effekter.Gjennom laserbestråling kan den stimulere ansiktsmeridianpunkter, akselerere blodsirkulasjonen, fremme hudmetabolisme og forbedre ansiktshudens kollagenvitalitet.Ulike farger på lasere har forskjellige effekter, inkludert rødt lys, blått lys og lilla lys, og "rødt lys" med en bølgelengde på 650nm gull er mye brukt.

Egenskapene til laser:

1. Anti-inflammatorisk, anti-inflammatorisk, reversere reparasjon av betennelsesskader, fremskynde reparasjon, løse matthet, forbedre hudtonen

2. Lasere har forskjellige typer bølgelengder, laserarbeidsmedier og eksitasjonsmetoder.Det finnes mange typer lasere.Lasere med forskjellige bølgelengder, intensiteter og handlingstider har forskjellige bruksformål og effekter.

Personer som passer:

1. Mørk hud og store porer;

2. Personer med aknemerker, flekker, aknegroper, røde blodsprut osv.;

3, egnet for ung hud anti-aldring og omfattende forbedring.

Egenskapene til radiofrekvens:

1. Nøyaktig, effektiv og fast løfting, inkludert tynning og hevelse, forbedring av sagging, forbedring av kontur, anti-aldring og fjerning av rynker, etc.;

2. Det kan mer effektivt fremme syntesen av kollagen i dermis, og dermed fundamentalt forbedre hudteksturen fra innsiden og ut, glatt og fast.

Personer som passer:

1. Personer hvis ansikt er lett hovent;

2. Personer med mørkere øyne, rynker o.l.

3. Sagne kinn og musklene i munnvikene er tilbøyelige til å koagulere hengende mennesker.

Vårt firma har også Picosecond Laser Tattoo Removal Machine på salg, vennligst kontakt oss.


Innleggstid: 18. april 2021