O le taimi lenei, o le a ou faʻamatalaina pe faʻafefea ona aveese lauulu.

O le taimi lenei, o le a ou faʻamatalaina pe faʻafefea ona aveese lauulu.

O auala e aveese ai lauulu e matua vaeluaina

・ Photoepilation

・ aveese lauulu leisa

・ Ave'esea o latou lauulu

E mafai ona vaevaeina i ituaiga e tolu.

O le faiga o le aveeseina o lauulu mo le photoepilation ma le laser hair removal e tutusa lava.

E ala i le susulu o le malamalama e tali atu i le lanu e taʻua o le melanin i le aʻa o lauulu, e faʻaleagaina ai le aano o le tuputupu aʻe o lauulu ma aveese ai lauulu.

E tusa lava pe tutusa le masini, o le gaosiga o le lauulu e faʻaaogaina mo togafitiga e matua ese lava.

O le masini e aveese ai lauulu o loʻo faʻaaogaina mo le photoepilation e sili atu ona vaivai nai lo le laser hair removal, o lea e iai le lelei o le saogalemu maualuga ma le faʻaitiitia o tiga.

I le isi itu, o le aveeseina o le nila e iai se faiga e matua'i ese ai togafitiga.

O se eletise manifinifi e tuʻuina i totonu o le follicle o lauulu e faʻaumatia, ma faʻaaogaina le eletise e faʻaogaina ai le tino o le tuputupu aʻe o lauulu.

Talu ai o pores taitasi o le trea

fsddffdfdf

ted reliably, e mafai ona aveese lauulu e tusa lava po o le a le mafiafia ma le lanu o le lauulu, ma o se tulaga lelei e mafai ona e faamoemoeina se aafiaga tumau le aveesea o lauulu, ae talu ai e togafitia taitoatasi, e manaomia ai le taimi ma le tau.O le a ave.Ae sili atu i mea uma, e matua tiga lava.

Talu ai o le aveeseina o le nila o se faiga foi lea i lalo o le tulafono o loʻo i ai nei, o le photo-epilation e mafai ona maua i se salon e taʻua i nisi taimi o le lalelei o lauulu.

Afai e te popole e uiga i le lalelei o lauulu aveese po o lauulu aveese, faamolemole lagona saoloto ifaafesootai matou, o se tagata tomai faapitoa e aveese lauulu.


Taimi meli: Oke-21-2021